Makelaar Wilp

Zoek je een makelaarskantoor in Wilp?

Zoek je een makelaarskantoor in Wilp?

Adfinis is dé makelaar in Wilp en omstreken. Neem contact met ons op voor vragen over het gehele verkooptraject van je woning. Stel je vragen over onze diensten, de tarieven die we hebben en alle andere vragen die je maar hebt. Als je een makelaar zoekt die je huis verkoopt, ben je hier aan het juiste adres.

Zelf je huis verkopen is altijd een optie, maar vaak niet de beste. Je zoekt een makelaarskantoor die het beste uit je huis haalt. Bij Adfinis doen we dit precies.

Makelaarskantoor in Wilp: Verkoop

Als je een makelaar in Wilp zoekt om je huis te verkopen, ben je bij Adfinis op het juiste adres. Wij adviseren je over je woning, taxeren het op een eerlijke manier en begeleiden je tijdens het gehele verkoopproces. Van oriëntatie tot taxatie en onderhandeling, tot verkoop en nazorg. Als je je bij ons inschrijft, kun je gelijk het huidige woningaanbod zien. Je hebt gelijk inzicht in beschikbare woningen bij je in de buurt en je kunt goed geïnformeerd de volgende stap maken. Weet je niet tot hoever je hypotheek gaat? Geen probleem. Onze collega’s helpen je graag verder. Voor een exacte berekening kun je ons uiteraard altijd contacteren.

Wat is mijn woning waard?

In het verkoopproces van je huis is het fijn om te weten hoeveel je voor je huis krijgt. Dit stelt je in staat om een volgende stap te maken. Slimme rekentools op het internet kunnen heel laten zien wat je ongeveer gaat krijgen.

Maar voor een precieze taxatie raden wij je aan om geheel kosteloos eentje bij ons aan te vragen. Laat je contactgegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk. Tijdens de waardebepaling kijkt de makelaar naar de staat van je huis om je vervolgens een marktconforme prijs te geven.

WONING KOPEN IN WILP: PERSOONLIJK GESPREK

Uiteraard verkoop je niet elke dag je huis! Voor de ervaren makelaars bij Adfinis is dit dagelijkse kost! In Wilp zijn wij hét kantoor dat je helpt het gehele aan- en verkoopproces tot in de puntjes uit te voeren. Wij adviseren, onderhandelen voor je, bepalen de beste prijs voor jou en zorgen dat je achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Schrijf je vandaag nog in

Kies voor een betrouwbare makelaar in Wilp. Voor vragen kunt je bellen met 0570 – 64 22 99

Onze partners