Verkopen

Ben je op zoek naar een makelaar in Deventer en omstreken? Bij Adfinis Makelaars ben je aan het goede adres! Ons prachtige kantoor is gevestigd aan de Keizerstraat. Deze centrale en levendige locatie is perfect voor het bedienen van de markt en de presentatie van jouw woning!
Wij zorgen er voor dat jouw huis voor de best mogelijke prijs wordt verkocht in deze markt!

We hebben een klein kantoor en dat houden we bewust zo. Op deze manier kunnen we onze klanten de maximale aandacht geven en dat vertaalt zich in een fantastische beoordeling van 9.6 gemiddeld op Funda.

Waarom kiezen voor Adfinis?

U wilt een goede en bekwame makelaar om u gedurende dit traject te begeleiden. Een aantal redenen om voor ons als NVM-makelaar te kiezen:

  • Wij kennen de lokale woningmarkt.
  • Ongeveer 160 huizenverkopers beoordelen ons gemiddeld met een 9,4 op Funda.
  • Als beëdigd taxateur garanderen wij een goed advies omtrent de marktwaarde van uw huis.
  • Wij begeleiden u gedurende het hele verkoopproces, van oriëntatie tot nazorg.
  • Wij zijn onderdeel van brancheorganisatie NVM. Op deze manier garanderen we goede consumentenvoorwaarden, die in overleg met Vereniging Eigen Huis zijn opgesteld.

Onze dienstverlening

Het verkoopproces van uw makelaar in Deventer bestaat uit de volgende vijf fasen:

Oriëntatie

Het eerste wat Adfinis voor u doet, is het bepalen van de waarde van uw woning. Eén van onze makelaars komt bij u thuis om kennis te maken met u en het huis dat u graag wilt verkopen. Deze waarde wordt vervolgens vergeleken met de waarde van de woningen in de omgeving. Uiteraard houden we hier rekening met de specifieke kenmerken van uw woning. In overleg met u komen we vervolgens tot een vraagprijs.

Presentatie

Zodra de oriëntatiefase is voltooid, is het tijd voor de presentatie van uw huis richting de doelgroep. In samenwerking met Qubic vastgoedfotografie zorgen wij voor een volledige presentatie van uw huis. Hier kunt u denken aan mooie vastgoedfoto’s, 2D-plattegronden, een aantrekkelijke video en een 3D-beleving van het huis. Verder maken wij een brochure van uw huis, waarin de gehele presentatie wordt verwerkt. Deze presentatie plaatsen wij tevens op Funda, waarmee we een groot aantal potentiële kopers kunnen bereiken. Daarnaast komt uw woning op onze site en onze Facebookpagina te staan.

Bezichtiging/onderhandeling

De bezichtigingen worden via ons kantoor geregeld. De tijden van deze  afspraken worden natuurlijk in overleg met u goedgekeurd richting de geïnteresseerden. Na afloop krijgt u van ons de details van de bezichtiging.
Zodra er een potentiële koper is, dan begeleidt Adfinis u bij de onderhandelingen. Als ervaren onderhandelaar zorgen wij ervoor, dat uw woning tegen de best mogelijke prijs en voorwaarden verkocht wordt.

Verkoop

Het is gelukt! De kopende partij en u hebben een deal! U bent het eens geworden over de prijs, de datum van levering, de ontbindende voorwaarden en de lijst met roerende zaken. Hierbij zorgen wij voor alle juridische en administratieve zaken, zoals het opstellen van de koopovereenkomst. Na ondertekening sturen wij de akte door naar een door de kopende partij gekozen notaris.

Nazorg

Uw woning is nu verkocht. Zit u nog met vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Of overweegt u juist om een woning in de buurt van Deventer te kopen? Huur ons dan als uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Zoals u zelf bij de verkoop van uw huis heeft ondervonden, behartigt de makelaar de belangen van de verkopende partij. Wees voorbereid en kom op voor uw eigen belangen. Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Wij maken graag een afspraak bij u thuis om onze dienstverlening aan u toe te lichten. Dit doen wij natuurlijk vrijblijvend en kosteloos!

Heb je verhuisplannen? Wegens verkoopsucces zijn wij dringend op zoek naar nieuwe woningen!

Adfinis Makelaars Deventer

Als jij je gegevens bij ons hebt achter gelaten, bellen we je binnen 24 uur op om een afspraak in te plannen. We gaan dan samen kijken naar een geschikte dag en tijd. Vervolgens komt één van onze makelaars langs om de woning van binnen en buiten te bekijken. Aan jouw de taak om er voor te zorgen dat de makelaar alle belangrijke onderdelen van het huis te zien krijgt. Ook is het handig om wat statistieken bij de hand te hebben. Die kunnen de makelaar namelijk goed helpen om de waarde zo exact mogelijk te bepalen. Des te meer jij ons van details voorziet, des te preciezer wij kunnen zijn in het geven van een indicatie. Een waardebepaling duurt ongeveer 60 tot 90 minuten. Liever een online waardebepaling? Dat kan natuurlijk ook! Via onze online waarderapport berekentool kom je in 4 makkelijke stappen tot een geschatte waarde van jouw woning. Ook via Whatsapp kan je een waardeschatting ontvangen!

Onze partners