Makelaardij

Adfinis Makelaars in Deventer helpt u graag bij de verkoop, aankoop en taxatie van uw woning. Kom gerust eens bij ons langs voor een kennismaking.

Makelaar Deventer

Adfinis is hét adres voor iedereen die op zoek is naar een geschikte makelaar in Deventer. Door onze samenwerking met Van Bruggen Adviesgroep kunnen wij u het complete proces onder één dak aanbieden. Wij helpen u graag bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ook bieden wij u persoonlijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en de financiële planning. Als makelaar zijn wij actief in Deventer en haar omgeving. U kunt ons dus ook inschakelen als makelaar in bijvoorbeeld Diepenveen, Schalkhaar, Olst, Twello, Colmschate, Epse, Bathmen, Wilp, Terwolde en ga zo nog maar even door.

Woning verkopen

Ook als u een makelaar in Deventer zoekt omdat u uw woning wilt verkopen, kunt u bij Adfinis terecht. Wij bieden u advies, kunnen uw woning taxeren en begeleiden u gedurende het hele proces. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken wij met elkaar wat er belangrijk is bij het verkopen van uw woning. Mocht dit gesprek bevallen en kiest u voor ons? Na een uitgebreide marktanalyse stellen wij samen vast wat de vraagprijs van uw woning gaat worden. Het gehele proces van de verkoop vindt u met deze link.

Woning aankopen

Een huis kopen is natuurlijk geen dagelijkse kost voor u. Voor Adfinis Makelaars echter wel! Wij bieden u persoonlijk advies, voeren namens u de onderhandelingen uit, stellen de juiste prijs vast en zorgen ervoor dat u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan. Wij kennen de markt in Deventer goed, zijn als eerste op de hoogte van het nieuwe woningaanbod in Deventer en zijn bouwkundig onderwezen. Als makelaar in Deventer helpen wij u graag door het aankoopproces heen. Het gehele proces van de aankoop vindt u met deze link.

Flexibel en Servicegericht

Wij maken duidelijke afspraken met u over het aan- of verkoopproces. U heeft bij ons een eigen portaal waar u 24 uur per dag kunt kijken naar de laatste statistieken. Servicegerichtheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Onze makelaars zijn ook in de avonden en weekenden te bereiken en kunnen antwoord geven op al uw vragen. Als makelaar in Deventer onderscheiden wij ons door onze servicegerichtheid en het feit dat we alle betrokken aspecten onder één dak hebben. Hierdoor kunnen wij snel schakelen.

Uw makelaar in Deventer

Wij zijn een makelaar in Deventer met jarenlange ervaring op de lokale en regionale woningmarkt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden en onze dienstverlening met u te bespreken. Met alles onder 1 dak en een proces waarbij de klant centraal staat kunnen wij u de beste service bieden. Adfinis is de makelaar in Deventer die u de beste begeleiding kan bieden tijdens het aan- of verkoopproces van uw woning.

Klik hier voor meer informatie

of bel met 0570-642299 voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

) Afspraak

Adfinis Makelaars Deventer

Als jij je gegevens bij ons hebt achter gelaten, bellen we je binnen 24 uur op om een afspraak in te plannen. We gaan dan samen kijken naar een geschikte dag en tijd. Vervolgens komt één van onze makelaars langs om de woning van binnen en buiten te bekijken. Aan jouw de taak om er voor te zorgen dat de makelaar alle belangrijke onderdelen van het huis te zien krijgt. Ook is het handig om wat statistieken bij de hand te hebben. Die kunnen de makelaar namelijk goed helpen om de waarde zo exact mogelijk te bepalen. Des te meer jij ons van details voorziet, des te preciezer wij kunnen zijn in het geven van een indicatie. Een waardebepaling duurt ongeveer 60 tot 90 minuten. Liever een online waardebepaling? Dat kan natuurlijk ook! Via onze online waarderapport berekentool kom je in 4 makkelijke stappen tot een geschatte waarde van jouw woning. Ook via Whatsapp kan je een waardeschatting ontvangen!

Onze partners