Over Adfinis

Adfinis betekent letterlijk ‘betrokken zijn bij’. Die betrokkenheid is de belangrijkste kernwaarde binnen ons kantoor.

Adfinis en Adfinis makelaars

Adfinis betekent letterlijk ‘betrokken zijn’, een kernwaarde die wij als makelaarskantoor erg belangrijk vinden. Het aan- of verkopen van een woning is namelijk een levens veranderende gebeurtenis en komt niet zo vaak voor in een mensenleven.

Ons bedrijf is opgericht in 1999 door Rob Jansen. In 2005 heeft Jan Elshof zich met Adfinis Makelaars in hetzelfde pand gevestigd. Ondertussen heeft het bedrijf zeven medewerkers en drie specialismen: makelaardij, hypotheken en verzekeringen. Bij ons staan de klantbeleving en hoge service centraal. Onze klanten kunnen altijd bij ons terecht, ook in de avonduren of de weekenden.

Betrokkenheid

We hebben kennis van zaken en zitten al meer dan 25 jaar in het vak. We zijn aangesloten bij brancheorganisatie NVM met goede consumentenvoorwaarden, deze zijn opgesteld samen met Vereniging Eigen Huis. Wij werken samen een erkende hypotheekadviseur en hierdoor kunnen wij het gehele proces onder 1 dak onderbrengen. Onze kracht zit hem in de service die wij bieden in combinatie met een frisse werkwijze.

Onze medewerkers zijn allemaal woonachtig in de regio Deventer en daarom weten wij wat er speelt. We brengen op een onderscheidende manier vraag en aanbod bij elkaar. Kom gerust eens binnenlopen om onder het genot van een kop koffie kennis met elkaar te maken en de mogelijkheden door te spreken. Ons kantoor kunt u in het centrum van Deventer aan de Keizerstraat 29 vinden, tot gauw!

Verkoop woning

Bent u van plan te verhuizen of bent u gewoon benieuwd naar de waarde van uw woning? Via het online waarderapport en/of de Whatsapp Verkoopdienst krijgt u gratis een indicatie van deze waarde.

Ik heb de waarde binnen, en nu? Onze makelaars komen graag langs voor een advies op maat via een gratis en vrijblijvende waardebepaling bij u thuis!

Met onze kennis en ervaring in de regio maken wij een nauwkeurige waardebepaling op locatie

  • Weet direct wat uw huis waard is
  • Geen zorgen, het is kosteloos en vrijblijvend en u zit nergens aan vast
  • De afspraak duurt niet langer dan 60 minuten

Waarom Adfinis?

Bent u op zoek naar een makelaar die u van A tot Z helpt bij het kopen of verkopen van een huis? We nemen u het werk uit de handen, zijn experts in onderhandelen en hebben jarenlange ervaring in de regionale markt. U bent vast benieuwd naar de mening van anderen die u voorgingen. Deze hebben wij allemaal voor u verzameld, kijk gerust eens!

Wij werken met een helder en effectief bewezen stappenplan

  1. Waardebepaling en kennismakingsgesprek
  2. Hoogwaardige presentatie
  3. Social media promotie
  4. Bezichtigingen
  5. Onderhandelen
  6. Verkocht
  7. Financieel advies

Onze partners